André MERMOD 90 jaar

Zondag 21 september 2008

U wordt door mevrouw Liane van Overbeke vriendelijk uitgenodigd op het feest voor de negentigste verjaardag van haar trouwe, lieve man André Mermod.
Het feest gaat door op zondag 21 september 2008, precies op de feestdag van de Jeune Fédéral. Dat is de dag van dankzegging, boetevaardigheid en gebed voor de gehele Zwitserse Bondsstaat. De boetedoening laten we evenwel achterwege, want er staat u een heerlijke feestmaaltijd te wachten in Chalet Gruyere te Menen. We verwelkomen er André omstreeks 12.30 uur. Zorg dus alstublieft voor dat u daar enkele minuutjes vroeger bent.

Foto’s van de mooie dag.

2 antwoorden op “André MERMOD 90 jaar”

 1. Pieterseptember 24, 2008 om 4:53 pmBeantwoorden

  Beste,
  Nogmaals dank voor het schitterende feest! Zelfs de zon was van de partij zodat we in volle natuur en met alpenhoornblazers op de achtergrond van het aperitief konden genieten. Het diner met Zwitserse raclette en Fendent wijnen was heel lekker, en copieus. Dit restaurant is een echte aanrader.
  Vriendelijke groet,
  Pieter

 2. Christiaanseptember 25, 2008 om 7:24 pmBeantwoorden

  Dank u Peter en zoals je zeker hebt gezien hebben wij ook de foto’s van jullie feest ook op de site geplaatst zo kan iedereen deze hebben.
  dank voor de reactie en de groeten van,
  Marian en Christiaan

Reactie achterlaten