Biefstuk met gecarameliseerde uien

Benodigdheden: voor 4 personen
4 biefstuks van 200 gram
zeezout
peper
1 eetlepel honing
250 ml water
150 gram bakboter
4 grote uien
1/2 bouillonblokje Knorr Finesse Vlees

Bereidingswijze:
Maak en fond met 250 ml water en het half bouillonblokje. Maak de uien schoon en snij ze in ringen. Verwarm 200 gram bakboter in een pan en doe de uien samen met de honing erbij. Zet het vuur hoger en laat de uien onder voortdurend roeren bruin carameliseren. Verwarm in een tweede pan de rest van de bakboter, wacht tot mooi bruin is en leg er dan de steaks erin. Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van u keuze. Doe de uien bij het vlees en voeg nog 2 eetlepels bouillon toe. Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord. Smakelijk.

Groeten Christiaan

Reactie achterlaten