Benodigdheden: voor 4 personen
4 lapjes kalkoenfilet
2 eieren
200 gram paneermeel
250 ml olijfolie
500 gram tomatenpassata
6 blaadjes verse basilicum
2 teentjes knoflook
400 gram pasta
4 eetlepels geraspte parmazaanse kaas
peper en zout
Bereidingswijze:
Klop de eieren met een snuifje zout. Droog de kalkoenfilet af met keukenpapier en bestrooi met zout. Dompel de kalkoenlapjes in het opgeklopt ei. Haal de kalkoenlapjes door het paneermeel. Verhit de olie in een grote pan en bak de kalkoenlapjes goudbruin. Laat ze uitdruipen op keukenpapier. Doe de tomatenpassata ,4 eetlepels olijfolie,de geperste knoflook en wat zout in een pan. Laat 20 minuten sudderen. Haal dan de pan van het vuur en voeg er de gescheurde basilicumblaadjes bij. Dien op met de pasta en bestrooi met de geraspte parmazaanse kaas.
Groeten Christiaan