Krokant bladerdeegje met appel en speculaas

Benodigdheden: Voor 6 pers
3 appels in schijfjes gesneden
6 cirkels bladerdeeg diameter 10 cm
50 gram gesmolten gezouten boter
50 gram grove suiker
100 gram patisserie pudding
1 ei
speculaaskruiden

Bereidingswijze:
Maak een insnijding in de 6 cirkels tot op 1 cm van de boord. De randen vergulden met het losgeklopt ei. In het midden een rondje pudding spuiten en bestrooien met speculaaskruiden. Hierop de appelschijfjes schikken, en elk taartje begieten met gesmolten boter en daarna royaal bestrooien met suiker. 10 minuten laten bakken in de oven op 220┬░C. Opnieuw bestrooien met suiker, verder laten bakken tot de taartjes mooi goudbruin zien.
Groeten Christiaan

Tip:
serveer met een bolletje kaneelijs.

Reactie achterlaten