Lasagne met spinazie en fetakaas

Benodigdheden: voor 4 pers
300 gram lasagne
700 gran bladspinazie (ardo)
200 gram ui
300 cl volle melk
60 gram boter
60 gram bloem
150 gram feta kaas
100 gram Gruyere kaas,
10 ml olie
knoflook
muskaatnoot
gemalen zwarte peper
zout

Bereidingswijze:
Maak van de boter en bloem een roux. Voeg er melk aan toe en roer met een klopper tot een egaal geheel. Laat lichtjes koken en kruid met zout, peper en muskaatnoot. Fruit de fijngesneden ui in olie. Doe er de bladspinazie bij en breng op smaak met zout, peper, knoflook en muskaatnoot. Vet een vuurvaste schotel lichtjes in. Vul de schotel in lagen met lasagnebladen, bechamelsaus, spinazie en blokjes feta kaas. Giet er bechamelsaus over. Bestrooi met kaas. Plaats ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°
Groeten Christiaan

Tip:
in plaats van feta kaas kunt u ook mozzarella of ricotta gebruiken.

Reactie achterlaten