Spaghetti Bolonese

Benodigdheden: Voor 4 Personen:
2 ajuinen
1 teentje knoflook (geperst)
400 gr gehakt best gemengd
2 blik tomatenblokjes (of verse tomaten)
1 doosje tomatenpuree
spaghettikruiden
1 blaadje laurier
tabasco (indien gewenst)
peper en zout
spaghetti
250 gram gemalen Gruyere kaas

Bereidingswijze:
Glaceer de ui. Bak het gehakt apart en plet met een vork. Voeg de ui toe samen met de tomatenblokjes en de tomatenpuree. Doe de kruiden en de look erbij en laat gedurende 45 min zachtjes pruttelen. (1 uur als je verse tomaten hebt gebruikt). Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de spaghetti in en bord en voeg de saus toe en bestrooi met de Gruyere kaas. Indien gewenst nog enkele minuutjes onder de grill gratineren. Smakelijk

Groeten Christiaan

Reactie achterlaten