Zeeduivel met groenten en papaja

Benodigdheden: Voor 4 personen
4 zeeduivelmedaillons
200 gram aardappelen
200 gram wortelen
100 gram knolselder
1 prei
4 tomaten
2 papaja’s
1 eetlepel olie
2 citroenen
peper en zout

Bereidingswijze:
Schil de aardappelen, wortelen en knolselderij, en snijd alles in kleine blokjes. Reinig de prei en snijd in ringen. Doe de groenten met het aanhangende water in een kookpot en stoof deze lichtje op. Kerf in de tomaten onderaan een kruisje en leg ze dan even in kokend water, verwijder het vel en snijd in kleine blokjes. Strijk een inzetvergiet in met olie. Kruid de zeeduivelmedaillons met zout en peper, en leg ze in het inzetvergiet. Spoel de citroen, snijd in schijfjes en leg op de vis. Verdeel de tomatenblokjes over de groenten, zet het inzetvergiet met de vis in de kookpot plaats het deksel er op. Zet het vuur dan op lage stand en laat 15 minuten garen. Snijd ondertussen de papaja doormidden, verwijder de pit met een lepel, schil de beide helften en snijd ze in kleine blokjes. Roer na afloop van de gaartijd de papajablokjes onder de groenten. Breng de groenten op smaak met peper en zout en dien alles samen op.
Groeten Christiaan

Reactie achterlaten